Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Αποχαιρετισμός στον μπάρμπα- Γιώργο Μάσσο

 



Αγαπημένε μας μπάρμπα Γιώργο, έφυγε κι εσύ από τον μάταιο τούτο κόσμο και πέταξες στ΄ άστρα και τους αιθέρες προς μεγάλη θλίψη των παιδιών σου, των συγγενών σου και των συγχωριανών σου. ήσουν μία ισχυρή παρουσία στο χωριό μας που συνεχώς ερημώνει, παρότι κατοικούσες μόνιμα σ΄ αυτό και το καφενείο σου ήταν πόλο έλξης των ανδρών του χωριού. Ακόμη ήσουν ένας από τους πιο ενεργούς υποστηρικτές του συλλόγου. 

Ήσουν μαχητής της ζωής , καθώς έχασες νωρίς την γυναίκα σου και στάθηκες στυλοβάτης στην κόρη σου την Άννα που έχασε τον άνδρα της σε πολύ μικρή ηλικία. Εσύ όμως κάλυψες αυτό το κενό στηρίζοντας την ηθικά, οικονομικά και με όποιον άλλο τρόπο εσύ μπορούσες.

Παρ΄ όλα αυτά ήσουν πάντα αισιόδοξος, γελαστός, ευθύς, ειλικρινής και αξιοσέβαστος. Στο παρελθόν διετέλεσες πρόεδρος του χωριού μας, συνεισέφερες στην πρόοδο του και προωθούσες τα συμφέροντα των χωριανών σου με ευθύτητα ακόμη κι αν ορισμένοι δυσαρεστούνταν.

Αγαπημένε μας μπάρμπα Γιώργο η απουσία σου είναι και θα είναι πολύ αισθητή για πολλούς λόγους αλλά και γιατί λειτουργούσες το καφενείο σου πάνω από 50 χρόνια, που ήταν το στέκι των συγχωριανών σου.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Στρογγυλοβουνιωτών σε χαιρετά, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου και εύχεται καλό ταξίδι και να ανταμώσεις με χαρά όλους τους προγόνους μας που σε περιμένουν...

Εν τέλει κι εγώ ως πρόεδρος θα σε θυμάμαι ακόμη περισσότερο, διότι μου χάρισες μια γκλίτσα που φανερώνει την μαστοριά σου και την έχω σε περίοπτη θέση στο σαλόνι μου.


Καλό σου ταξίδι και καλόν παράδεισο


Η Πρόεδρος

Πηγή Χαντζή







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου