Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Καλοκαιρινή σχολική γιορτή

Άλλη μια σχολική σεζόν έφτασε στο τέλος της..

Οι μαθητές, γεμάτοι χαρά που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον κύκλο των φετινών τους μαθημάτων, μας προσέφεραν στιγμές απόλαυσης στη γιορτή που διοργάνωσε και επιμελήθηκε με μεγάλη επιτυχία η δασκάλα τους, Αποστολία Κώστα.

Η γιορτή ξεκίνησε περίπου στις 18.30 το απόγευμα της Πέμπτης.
Το χαρακτηριστικό της  ήταν τα απίθανα παιδικά χαμόγελα. Μπορεί ο καιρός να μην μας έκανε τη χάρη να απολαύσουμε τα παιδιά στο προαύλιο του σχολείου, αυτό όμως δεν στέρησε ούτε στιγμή το κέφι και τη χαρά από τα λαμπερά πρόσωπα των μαθητών!

Οι μικροί μας φίλοι τραγούδησαν και χόρεψαν καλοκαιρινά τραγούδια, έκαναν επίδειξη του τάλεντου τους στην υποκριτική μέσα από ένα μίνι θεατρικό, συναγωνίστηκαν σε σκυταλοδρομίες πάντα στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας, απήγγειλαν ποιήματα χιουμοριστικού ύφους και διασκέδασαν με την ψυχή τους τόσο οι ίδιοι, όσο και όλοι οι παρευρισκομένοι.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε μπουφές με φαγητά, παγωτά και αναψυκτικά για να κλείσει η μέρα με την απονομή των βαθμών από τη δασκάλα.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχηθούμε στην Ευστρατία Δερβίση καλή αρχή στο νέο της σχολείο, μιας και αποφοίτησε με επιτυχία από το Δημοτικό Σχολείο του χωριού μας και η νέα σχολική σεζόν θα τη βρει μαθήτρια της Α' Γυμνασίου. Καλή Σταδιοδρομία!

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τη δασκάλα του σχολείου μας, Αποστολία Κώστα, για την προσπάθεια που κατέβαλλε τόσο για την ομαλή διεξαγωγή της καλοκαιρινής εορτής όσο και για τη γενικότερη προσπάθεια όλης της σχολικής σεζόν. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Τέλος να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τον κόσμο που παρευρέθη στη γιορτή του σχολείου καθώς απέδειξαν για πολλοστή φορά την αμέριστη συμπάραστασή τους στις προσπάθειες των μαθητών και της δασκάλας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό με τις καλύτερες στιγμές της γιορτής. Απολαύστε!

Το http://stroggyloboyni.blogspot.gr/ σας εύχεται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου