Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο σχολείο του χωριού μας!



Με ευθυμία και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/12 στις 9:30 π.μ  η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας. Τα παιδιά, παρουσία της δασκάλας τους κ. Αποστολίας Κώστα, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια  και συμμετείχαν σε γιορτινά σκετσάκια!



Μετά το πέρας της γιορτής μοιράστηκαν κουραμπιέδες, μελομακάρονα και αναψυκτικά στα παιδιά και στους χωριανούς μας που ήταν παρόντες στη γιορτή. Έπειτα η δασκάλα μας, μοίρασε τους βαθμούς στα παιδιά, γεγονός που σήμανε και την έναρξη των διακοπών τους!




Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους λίγους παρευρισκομένους κατοίκους του χωριού μας, που τίμησαν τα παιδιά και τη δασκάλα μας με την παρουσία τους αλλά και το χωριό μας ολόκληρο, που παρά τη μειομένη κινητικότητα των τελευταίων ετών είναι συνεπές στο ραντεβού του με τις παραδόσεις και τις γιορτές μας!

Να ευχηθούμε στα παιδιά καλή πρόοδο, υγεία, ευτυχία και κουράγιο, σ’ αυτά και στις οικογένειες τους καθώς και να μας φωτίζει όλους το πνεύμα των Χριστουγέννων, ιδιαίτερα σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διάγουμε.

Καλές γιορτές σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου